Partnerskaber og kollektiv ledelse – nøglen til den bæredygtige omstilling

Verden har brug for flere og bedre partnerskaber for at skabe værdi og løsninger på de fælles bæredygtighedsudfordringer. Forudsætningen er, at vi bliver dygtigere kollektive ledere og bedre til at udvikle og drive partnerskaber. 

Kollektiv ledelse er med til at gøre os til bedre samarbejdspartnere, give os redskaber til at udvikle og drive samarbejdsprocesser, og øge kvaliteten ved at vi fokusere mere på, hvordan vores partnerskaber spiller ind i en større helhed.

 

Gode kollektive ledelsesevner er afgørende for stærke og succesfulde partnerskaber!

 

Third Stone Labs er de eneste i Danmark, der anvender de kollektive ledelsesmetoder, som Collective Leadership Institute har udviklet til at designe og styrke faciliteringen af alt fra samarbejdsprojekter med 2-3 partnere til større multi-stakeholder samarbejde på tværs af sektorer. Jacob Fink Ferdinand er uddannet Collective Leadership Facilitator fra CLI og er tilknyttet instituttet som ekstern associeret facilitator. CLI’s metoder til partnerskaber og multi-stakeholder samarbejde er internationalt meget anerkendte og velafprøvede.

 

Vi tilbyder både oplæg, kurser og rådgivning i at styrke jeres kompetencer til kollektiv ledelse og partnerskaber, for eksempel:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privatlivspolitik