Brætspillet CircularTALK er specielt udviklet af Third Stone Labs til alle typer virksomheder, der ønsker at udvikle deres forretning gennem miljø, klima, bæredygtighed (FNs Verdensmål) og cirkulær økonomi.

Spillet er med sin nyskabende og fleksible spillestil baseret på høj teknologisk viden om miljø og bæredygtighed og innovationsprocesser. Det anvender en perspektiverende og udviklende teknik, baseret på dialog og samarbejde.

Spillet er velegnet til alt fra kompetenceudvikling af alle medarbejdere og til at igangsætte en strategiudviklingsproces blandt ledelse og bestyrelse.

Spillet vil give jer:

  • Et nuanceret grundlag for at kunne navigere mere sikkert rundt i begreberne inden for miljø, klima, cirkulær økonomi og bæredygtighed i relation til jeres konkrete situation
  • Diskutere og skabe et billede på jeres nuværende performance og dermed et godt fundament for at udvikle virksomheden
  • Nye idéer til, hvordan I skaber forretning, der bygger på og bidrager til cirkulær økonomi og FNs Verdensmål
  • En ny fælles vision og strategisk retning for bæredygtig forretningsudvikling

Det kan normalt spilles af 2 til 30 deltagere ad gangen.

Spilletiden er 2 til 8 timer alt efter jeres formål og behov. Det kan inkludere et introducerende inspirationsoplæg og facilitering om miljø, bæredygtighed, cirkulær økonomi og klima af Third Stone Labs.

Spillet består af en spilleplade, mere end 80 spørgsmåls- og dialogkort, inklusive kort som er rettet mod jeres virksomheds profil og branche.

Hør mere om mulighederne hos Jacob Fink Ferdinand på tlf. 4068 0207 eller email jacob@thirdstonelabs.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privatlivspolitik