Brætspillet CircularTALK er specielt udviklet af Third Stone Labs til alle typer virksomheder, der ønsker at udvikle deres forretning gennem miljø, klima, bæredygtighed (FNs Verdensmål) og cirkulær økonomi.

Spillet er med sin nyskabende og fleksible spillestil baseret på høj teknologisk viden om miljø, bæredygtighed og innovationsprocesser. Det anvender en perspektiverende og udviklende teknik, baseret på dialog og samarbejde.

Spillet er velegnet til alt fra kompetenceudvikling af alle medarbejdere og til at igangsætte en strategiudviklingsproces blandt ledelse og bestyrelse.

Spillet vil give jer:

  • Et nuanceret grundlag for at kunne navigere mere sikkert rundt i begreberne inden for miljø, klima, cirkulær økonomi og bæredygtighed i relation til jeres konkrete situation
  • Diskutere og skabe et billede på jeres nuværende performance og dermed et godt fundament for at udvikle virksomheden
  • Nye idéer til, hvordan I skaber forretning, der bygger på og bidrager til cirkulær økonomi og FNs Verdensmål
  • En ny fælles vision og strategisk retning for bæredygtig forretningsudvikling

Spillets formål, indhold og varighed tilrettelægges ud fra jeres konkrete behov og ønsker. Vi har 3 muligheder at tage udgangspunkt i:

CircularTALK KickOFF til igangsætning og perspektivering af jeres bæredygtighedsindsats

Her får I det vigtige udgangspunkt for at finde ud af, hvordan I skal forholde jer og komme videre. I får et nuanceret grundlag for den videre indsats, og danner jer fælles forståelse af jeres nuværende situation, med mulighed for enkel idéudvikling. Varigheden er normalt 3 timer.

CircularTALK STRATEGY til udvikling af en strategisk retning for bæredygtig forretningsudvikling

Her går I dybere med perspektivering af jeres situation og muligheder, og I udvikler idéer til vision, strategisk retning, og nye initiativer. Her får I et fælles grundlag for at gå i gang med et strategiforløb. Varigheden er normalt 7 timer.

Begge pakker er inklusiv en skræddersyet indflyvningspræsentation om miljø og bæredygtighed og facilitering af Third Stone Labs.

CircularTALK eVENT er en specialversion til Medarbejderdage og andre arrangementer, hvor CirkularTALK kan indgå som et infotainment element, og er derfor mere gamificeret med holdkonkurrencer og præmier. Det varer normalt 2-3 timer.

Spillet består af en spilleplade, mere end 80 spørgsmåls- og dialogkort, inklusive kort som er rettet mod jeres virksomheds profil og branche.

Hør mere om mulighederne hos Jacob Fink Ferdinand på tlf. 4068 0207 eller email jacob@thirdstonelabs.dk


“Det har været en spændende snak, hvor der er mange centrale begreber, der er blevet snakket om og defineret,…og sat noget konkret på, og ud fra en god bred snak om, hvad bæredygtighed og cirkulær økonomi egentlig er”
Julie Bruun, Adm. Dir. CP Aps

“CircularTALK var for os starten på en bæredygtighedsproces, som skal få Alpha Akustik til at være en god rådgiver over for vores kunder….det skabte nogle fantastiske diskussioner, som helt klart har smittet af på der, hvor vi står i dag.”
Peter Møller, Founder og Bestyrelsesformand, Alpha Akustik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privatlivspolitik